De bästa billiga VPN-leverantörerna 2020

En stor VPN-leverantör behöver inte vara dyrt, i själva verket några av de bästa VPN är mycket prisvärd och ganska billigt. Vissa kan köpas genom ett Specialerbjudande till ett mycket lägre pris (som de exklusiva erbjudanden vi regelbundet ta upp för dig).

Den 10 bästa VPN för Sverige 2022

Betala för en VPN är inte förvånande när du anser att du betalar för top-notch prestanda, säkerhet och integritet. Vissa gratis VPN-leverantörer är anständiga nog, men ingen är så bra. Det är dock definitivt möjligt att få en bra VPN-leverantör och betala en relativt billig abonnemangsavgift, och det är de tjänster vi pekar ut i den här artikeln via https://vpns.se.

De bästa billiga VPN-leverantörerna i 2020

Inte bara får du en ganska billig VPN med NordVPN (förutsatt att du undviker den månatliga prenumerationen), du också dra nytta av en tjänst med utmärkt säkerhet. Leverantören erbjuder ett antal “Double VPN”-servrar som dirigerar dina data via inte en utan två separata VPN-servrar. Det finns också ett alternativ för att skicka krypterad trafik över Onion-nätverket för ett extra lager av säkerhet, plus en automatisk Kill Switch och mycket mer.

NordVPN stöttar all slagen av plattform och anordningen med lätt-till-använda klienten (eller setup leda), och den Tillåt P2P trafik. Vi fann prestanda var mycket bra också, leverera över genomsnittet hastigheter i våra tester, och en annan plus punkt är att denna leverantör har en “Zero logs” politik.

En definitiv bonus är förekomsten av en gratis 3-dagars provperiod för att ge tjänsten en spin innan du prenumererar. Bortsett från den redan nämnda (dyrare) månadsabonnemang, är NordVPN ganska prisvärd, erbjuder tre planer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Det bästa alternativet är den 2-åriga plan, men i skrivande stund, det finns en 3-års uppgörelse som övertrumfar det (som endast är tillgänglig för en begränsad period). Paketen som finns tillgängliga är: